Keuken van Hackfort

Begin maart 2017 heropenden ‘Keuken van Hackfort’ met trots de brasserie. Zij streven ernaar om zo veel mogelijk met producten van het landgoed te gaan werken.

De vrijwilligers van Natuurmonumenten zijn hard aan het werk in de prachtige moestuin, zodat Keuken van Hackfort hun producten in het menu kunnen tonen. Tevens proberen zij zo veel mogelijk samen te werken met leveranciers die op het Landgoed en in de omgeving boeren en produceren. Kortom bij Keuken van Hackfort krijg je eerlijke, locale gerechten geserveerd gemaakt met producten die die rondom het landgoed van het kasteel gekweekt en geoogst worden. Ouderwets lekker dus en met veel smaak en liefde geserveerd door het keukenpersoneel. Een heerlijke plaats om bij te komen en te genieten van een prachtig stukje Nederland.

Kijk voor meer informatie op: www.keukenvanhackfort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *