WELKOM BIJ MINI CAMPING 'T BOSCH

De camping ligt in een zeer rustige en landelijke omgeving, dichtbij landgoed ’t Zand.

Camping 't Bosch Zelhem

Onze boerderijcamping ligt in een zeer rustige landelijke omgeving, aan het eind van een doodlopende weg in het buitengebied van Zelhem.

Hier kunt u genieten van de rust en veel fiets- en wandelmogelijkheden. Op korte afstand vind u landgoed ´t Zand, een prachtig bosgebied met enkele natuurlijke meertjes.

De camping is verdeelt over 2 kleine veldjes omgeven door een houtsingel. Het linker veld is wat ruimer opgezet, en vanaf dit voorjaar zal daar een nieuwe speelhuisje staan voor de kleinere kinderen. Ideaal want zo kunnen de ouders precies in de gaten houden wat de kinderen doen. Aan de andere kant van de houtsingel is ook een kleine speeltuintje met schommels en een trampoline. Voor de grotere kinderen zijn er ook skelters te gebruiken op de camping.

 

Het andere veld is iets rustiger. De veldjes zijn afzonderlijk van elkaar nog wat meer afgeschermd doormiddel van meer groen/struiken. Er zijn plaatsen met veel zon en plaatsen met overdag schaduw. Met iedere wens proberen we rekening te houden.

Op het gehele terrein is nachtverlichting aanwezig, voor iedere plaats is er elektriciteit door middel van een eurostekker. Verder zijn er op het veld diverse drinkwatertappunten en kunt u op het volledige campingterrein gebruik maken van ons eigen Wifi netwerk.

 

Beide veldjes samen zijn er 22 ruime plaatsen geschikt voor caravans, tenten en campers Iedereen is welkom. Daarnaast zijn er nog een trekkershut en een pipowagen te huur.

 

Op de camping is er gelegenheid om uw fiets in onze overdekte fietsenstalling te plaatsen. Hier kunt u ook uw elektrische fiets opladen.

De camping is geopend van 1 maart t/m 31 oktober.