Heeren van Wolfersveen

De Heeren van Wolfersveen is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een lekker kopje koffie, een smakelijke lunch of een ouderwets lekkere maaltijd. Geopend van donderdag t/m zondag.

Het menselijk lichaam is een heel slim en ingenieus bedacht samenspel van heel veel organen en stofjes. Voeding, uw persoonlijke smaak en onze creaties komen samen om van binnen en van buiten gevoed te worden met onze gastvrijheid. Gewoon, Achterhoeks Culinair en een beetje bijzonder.

U bent welkom! En zien u graag zoals ze dat hier zeggen Weerkommen.

Werken met eerlijke producten, soms volledig biologisch, maar in ieder geval bewust is onze basis. Lokale leveranciers, die ons inspireren het beste uit hun producten te halen zijn de basis. Daarna gaan wij aan de slag, niet heel technisch ingewikkeld, maar met zorg en passie bereid en gepresenteerd. Gevoel en emotie bereiden we mee.

Meer informatie kunt u vinden op:  www.wolfersveen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *