Dinercafé de Naober

De gastvrijheid op het platteland was vroeger enorm groot. Als men onderweg was, kon men overal terecht en tegen etenstijd aanschikken. Dat gold ook voor het rondreizende volk, zoals kooplui, scharenslijpers en zo meer. Maar niet alleen vroeger, ook tegenwoordig is gastvrijheid zeer belangrijk. Wij hopen dan ook dat u het gevoel heeft welkom te zijn en met plezier aan een van onze tafels zult aanschuiven.

Naast bovenstaande punten kunt u bij ons ook terecht voor een gezellig potje biljarten of darten.

U kunt bij ons heerlijk genieten van onze A La Carte kaart. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om zelf uw menu samen te stellen voor vaste prijs. Wij bieden een ruime kaart voor een gegarandeerd gezellige avond.

Kijk voor meer informatie op: www.denaober.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *